Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

وحید قبادی دانا معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی اظهار کرد: صبح امروز تفاهم نامه‌ای درخصوص احداث ۲۰ هزار واحد مسکونی در روستا‌ها و شهر‌هایی با کمتر از ۲۵ هزار نفر جمعیت در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به ریاست علیرضا تابش امضا شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان وی با اشاره به امضای تفاهم نامه با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی افزود: این تفاهم نامه متفاوت از امضای تفاهم نامه برای مسکن دو معلول‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قبادی دانا تصریح کرد: تفاهم نامه امضا شده امروز با بنیاد مسکن به خانواده‌هایی بایک معلول، خانواده‌هایی دارای زنان سرپرست خانوار، فرزندان عزیز بهزیستی ترخیص شده و به بهبود یافتگان از بلای خانمان سوز اعتیاد تعلق می‌گیرد.

وی در ادامه گفت: مبلغ ۲۵ میلیون تسهیلات با سود ۴ درصد، ۱۰ میلیون تومان بلاعوض از سوی سازمان بهزیستی، ۳۵ میلیون تومان بلاعوض از سوی بنیاد مسکن، خدمات فنی و مهندسی رایگان از سوی بنیاد مسکن مقرر شده تا به خانواده‌های تحت پوشش این نهاد‌ها تعلق گیرد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: اگر این خانواده‌ها زمینی در روستا و شهر داشته باشند، از همین زمین برای ساخت مسکن آن‌ها استفاده می‌شود و اگر هم زمینی نداشتند بنیاد مسکن می‌تواند زمین را به آن‌ها تقبل کند.

وی با اشاره به مدت زمان این تفاهم نامه گفت: مدت این تفاهم نامه یک سال است که نیاز به همت و توجه مددجویان و کمک خیرین دارد.

قبادی دانا در خصوص مسکن روستایی در مناطق کمتر برخوردار استان سیستان و بلوچستان و همچنین جنوب کرمان گفت: در همین زمینه تفاهم نامه‌ای را ذیل تفاهم نامه قبل امضاکردیم که ۲۵۰۰ واحد مسکونی شامل استان سیستان و بلوچستان می‌شود که این فقره حضور سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و کمک‌های دولت را می‌طلبد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: مبلغ ۵۶ میلیون تومان از سوی سازمان بهزیستی و ۵ میلیون تومان از سوی بنیاد مسکن به عنوان بلاعوض برای تکمیل مسکن‌هایی که قبل از سال ۹۳ کار ساخت آن‌ها آغاز و تکمیل نشده‌اند، اختصاص داده خواهد شد.

قبادی دانا با اشاره به امضای تفاهم نامه‌ای جهت ساماندهی کودکان کار و خیابان افزود: بر اساس آمار‌ها حدود ۷۰ درصد این کودکان که در سطح شهر تهران هستند، تابعیت ایرانی ندارند و خارجی و حدود ۳۰ درصد از آنان ایرانی هستند که آمار کودکان کار خارجی در سطح کل کشور ۵۶ درصد است.

بیشتر بخوانید: توزیع بسته حمایتی دوم تا پایان سال

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: برای ساماندهی کودکان کار به همکاری وزارت کشور، اداره اتباع خارجی، قوه قضاییه، بهزیستی و شهرداری‌ها نیازمند هستیم.

وی با تأکید بر نقش مهم رسانه در ساماندهی کودکان کار و خیابان تصریح کرد: ساماندهی کودکان کار و خیابان یک کار فرهنگی و اجتماعی است و کاری سیاسی و امنتی نیست و اساس آن هم NGO‌ها (مردم) هستند که این کار را در تمام طول سال انجام می‌دهند.

قبادی دانا با اشاره به ساماندهی کودکان کار گفت: استان آذربایجان شرقی و به ویژه شهر تبریز به عنوان الگوی مناسبی در جهت ساماندهی کودکان کار و خیابان شناخته شده است.

وی افزود: امیدواریم که پهنه‌های خیابانی در اختیار NGO‌ها قرار گیرد تا کودکان کار را ساماندهی کنند و در این راستا سازمان بهزیستی و مراکز نگهداری از کودکان کار این سازمان هم همکاری‌های لازم را با NGO‌ها خواهند داشت.

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: ساماندهی کودکان کار و خیابان قبل از آغاز سال جدید در تهران و البرز عملیاتی می‌شود و امیدواریم این کار برای کل کشور در فروردین و اردیبهشت ماه نیز عملی شود.

وی با اشاره به تفاهم نامه بین دو سازمان وزارت ورزش و جوانان و بهزیستی بیان کرد: این تفاهم‌نامه موجب هم‌افزایی و همچنین خدمت‌رسانی تخصصی به جوانان و تسهیل در این حوزه خواهد بود.

قبادی دانا با اشاره به عیدی مددجویان بهزیستی گفت: عیدی برخی از مددجویان بهزیستی که قبل از تیر ۹۷ مستمری دریافت می‌کردند، قابل پرداخت است، اما عیدی برخی دیگر از مددجویان این سازمان که حدود ۵۰۰ هزار خانوار هستند، هنوز تأمین نشده است.

قبادی دانا گفت: امیدوارم که سازمان بهزیستی بتواند تا پایان سال جاری عیدی هر دو گروه مددجوی این سازمان را واریز کند.

وی در خصوص بسته‌های حمایتی گفت: بسته معیشتی مددجویان بهزیستی تا پایان امسال به صورت نقدی به حساب‌شان واریز می‌شود.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۸۴۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید سه‌شنبه صبح (۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود.

شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با هدف تأمین پایدار و رفع ناترازی گاز کشور و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی، اقدام‌هایی گسترده را طرح‌ریزی و اجرا کرده است. در این زمینه می‌توان به امضای قرارداد و اجرای طرح‌های توسعه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی، توسعه گام نخست میدان گازی کیش، پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، طرح ضربتی توسعه میدان‌های گازی شرکت نفت مناطق مرکزی و.... اشاره کرد.

شرکت ملی نفت ایران برای تحقق این اهداف و توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدام‌ها، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج همیشه فارس با تخمین حجم سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیون دلار و با هدف تولید حدود روزانه ۱۲۸ میلیون مترمکعب گاز با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای کامل قراردادهای طرح‌های یادشده، ضمن افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی، ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری یادشده برای انجام مسئولیت اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفت‌خیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تأمین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های به مطالعه و توسعه بالادستی میدان‌های گازی کشور می‌پردازند که گامی مؤثر برای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته‌شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های توسعه میدان‌های گازی «زیره و خارتنگ» و ساختار اکتشافی «دارنگ»، توسعه میدان‌های گازی «سفید زاخور، سفید باغون و هالگان»، توسعه مخازن «خامی زیلایی و کارون» و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، توسعه میدان گازی «عسلویه غربی» و ایستگاه تقویت فشار کنگان، توسعه مخازن «خامی شهیدان، زیلایی و کارون»، توسعه میدان‌های گازی «میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید» و توسعه میدان‌های گازی «اهواز و مارون خامی» با حضور وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد صنعت نفت امضا می‌شوند.

کد خبر 6092488

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه تأمین ناوگان اتوبوسرانی مشهد
  • ۱۰۰۰ واحد مسکن ویژه مددجویان کمیته امداد در بوشهر ساخته می‌شود
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی
  • عیدی سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • از رکوردها تا یک تفاهم‌نامه تئاتری و...